artikel

Studenten bieden gratis hulp bij Nieuwe Businessmodellen

Businessmodellen

Achttien studenten van het Honours Programma Excelleren=Ondernemen helpen bedrijven gratis bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Samen met de ondernemer en desgewenst hun medewerkers analyseren zij het huidige businessmodel aan de hand van het Canvas Model.

Deze gratis service van geselecteerde studenten vanuit allerlei opleidingen wordt aan de deelnemers van het event 'Nieuwe Businessmodellen' aangeboden. Zij doen dit onder de naam Operation Excellence.

Is jouw businessmodel nog up-to-date?
Op het event Nieuwe Businessmodellen (14 en/of 15 november 2012) krijg je handige tools én inspiratie om op een vernieuwende manier met je businessmodel aan de slag te gaan. Geen rapporten of duimdikke businessplannen. Maar co-creatie, canvassen, visualisatie, gamestorming en storytelling. Je gaat direct aan de slag met het nieuwe businessmodel van je organisatie én van jezelf. Meer info op www.kluwermanagement.nl/businessmodellen.

Gratis follow-up
Wanneer je je inschrijft voor Nieuwe Businessmodellen kun je er gratis een gespecialiseerde student bij krijgen die je helpt met de follow up!
Voor de gratis-follow-up moet je je ook inschrijven. De eerste 10 inschrijvingen krijgen gegarandeerd een follow-up. Inschrijven kan via: www.facebook.com/OperationExcellence.

Reageer op dit artikel