artikel

Praktijkgerichte MVO-opleiding gestart

Geen categorie

De Erasmus Universiteit Rotterdam begint met eenjarige postdoctorale programma’s Sustainability Management en Sustainability Auditing. De colleges wor

De Erasmus Universiteit Rotterdam begint met eenjarige postdoctorale programma’s Sustainability Management en Sustainability Auditing. De colleges worden verzorgd door toonaangevende hoogleraren en gastdocenten en is gericht op de praktijk. Aandacht wordt niet alleen gegeven aan strategie, beleid en management op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de externe verslaggeving hierover. Ook wordt ingegaan op de algemene aspecten en de economische, milieu- en sociale aspecten van organisaties. De laatste module gaat over het geven van zekerheid over maatschappelijke verslaggeving en is slechts toegankelijk voor degenen die al deskundigheid hebben op het gebied van auditing in het algemeen. De opleiding wordt internationaal opgezet en is daarom ook toegankelijk voor studenten uit het buitenland.

Reageer op dit artikel