artikel

Website Philips wint Usability Award 2005

Geen categorie

De Usability Award 2005 -de prijs voor de meest gebruiksvriendelijke website- is woensdag 27april uitgereikt aan Philips. Volgens de jury heeft het el

De Usability Award 2005 -de prijs voor de meest gebruiksvriendelijke website- is woensdag 27april uitgereikt aan Philips. Volgens de jury heeft het elektronicaconcern met de introductie van de nieuwe site een enorme stap voorwaarts gemaakt. De internetpagina’s van Philips zijn overzichtelijk en producten zijn ondanks het grote aanbod makkelijk te vinden. Negatief punt was volgens de jury de zoekmachine, die minder goed werkt bij vrije zoekopdrachten. De tweede prijs ging naar het ministerie van Volksgezondheid, derde werd de site van de Postbank. Dit jaar zijn bijna duizend webadressen door internetgebruikers aangemeld om mee te dingen naar de Award.

Reageer op dit artikel