artikel

Code van het levensmiddelenbedrijf

Geen categorie

Sinds kort is de Code van het levensmiddelenbedrijf op de markt. De code bundelt alle wetten en regels die van toepassing zijn samen met praktijknorme

Sinds kort is de Code van het levensmiddelenbedrijf op de markt. De code bundelt alle wetten en regels die van toepassing zijn samen met praktijknormen en aanbevelingen voor een moderne bedrijfstechniek. Er zijn drie versies: de bedrijfsversie om op de werkvloer te gebruiken, de codechecklist om vast te stellen waar het bedrijf staat en wat er beter kan en de bronnenversie waarin herkomst van wetten en regels zijn opgenomen.

Het Hoofdbedrijfsschap Ambachten heeft al diverse codes uitgebracht. Onder meer: Code voor de rietdekker, Code van het bestratingsbedrijf, Code van de schoonheidsspecialist en de Code van de slager. Branchecodes geven op praktische wijze invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam ondernemen middels de drie P’s (people, planet en profit). Ondernemers kunnen de levensmiddelencode bestellen via deze website.

Reageer op dit artikel