artikel

OverheidsBal: bekendmaking winnaars Athena’s

Geen categorie

Binnenlands Bestuur -een uitgave van Kluwer- organiseert ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum het Binnenlands Bestuur OverheidsBal. Op dit gala

Binnenlands Bestuur -een uitgave van Kluwer- organiseert ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum het Binnenlands Bestuur OverheidsBal. Op dit gala zullen ten overstaan van ruim vierhonderd topambtenaren, waaronder ministers, staatssecretarissen, DG’s, SG’s, commissarissen van de Koningin, burgemeesters, wethouders en gemeentesecretarissen, de Athena’s worden uitgereikt. Er zijn Athena’s te winnen in de categorie Beste Burgemeester van de afgelopen 25 jaar, het Beste Praktijkvoorbeeld van het Jaar en de Beste Overheidstrainee van het Jaar. De eerste editie van het Binnenlands bestuur OverheidsBal zal plaatsvinden op donderdag 3 november in Huis ter Duin in Noordwijk en wordt gepresenteerd door Mathijs van Nieuwkerk. Na het diner zijn de gasten welkom op de dansvloer. Via de website www.OverheidsBal.nl is het mogelijk een stem uit te brengen op een project of een kandidaat.

Reageer op dit artikel