artikel

Geef een goed gevoel weg!

Geen categorie

Zoekt u iets origineels om weg te geven aan zakenrelaties of personeel? Geef dan De Nationale Goede Doelen Bon, een relatiegeschenk waarmee u sociale

Zoekt u iets origineels om weg te geven aan zakenrelaties of personeel? Geef dan De Nationale Goede Doelen Bon, een relatiegeschenk waarmee u sociale betrokkenheid toont en uw maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Er zijn drie varianten: de papieren bon, de digitale bon en de bon op maat. De digitale bon is een echte primeur en vergelijkbaar met de digitale wenskaart. De bon op maat wordt gemaakt naar de wensen van de klant. De organisaties die profiteren van deze bonnen zijn de goede doelen. Zo komt de leakage – het percentage nooit ingeleverde bonnen, meestal zo’n 25 procent van de verkoop- geheel ten goede aan de deelnemende organisaties. Het gaat om een groot bedrag, dat uiteindelijk wordt uitgekeerd volgens een vaste verdeelsleutel: alle goede doelen krijgen evenveel. De organisaties zijn ingedeeld in vier categorieën: natuur & milieu, internationale hulp, welzijn & cultuur en gezondheid. Meer informatie: www.geefeengift.nl.

Reageer op dit artikel