artikel

Oproep voor Riskmanagement Award 2005

Geen categorie

De Riskmanagement Award is ingesteld door het Genootschap voor Risicomanagement en de Nederlandse Vereniging voor Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid (

De Riskmanagement Award is ingesteld door het Genootschap voor Risicomanagement en de Nederlandse Vereniging voor Risicoanalyse en Bedrijfszekerheid (NVRB). De jury roept op tot het inzenden van de namen van kandidaten. In drie categorieën zullen Awards worden uitgereikt aan Nederlandse of Belgische personen of organisaties. De Oeuvre Award is voor een persoon of instelling met veel verdiensten betreffende risicomanagement. De Bedrijf Award is voor het beste project, toepassing of een andere prestatie van een bedrijf. De Studie Award is voor een scriptie, onderzoeksverslag of dissertatie. Kandidaatsstellingen zijn tot 1 september 2005 welkom bij de Jury Risk Management Award, t.a.v. mevrouw A. Koperdraad, Postbus 292, 7300 AG Apeldoorn. Fax: 055 526 39 50, e-mail: risicomanagement@diaplaza.nl.

Reageer op dit artikel