artikel

Denktankbijeenkomsten rond MVO-agenda

Geen categorie

Tijdens de afgelopen periode heeft MVONederland een tiental denktankbijeenkomsten gehouden over thema’s van de MVO-agenda (Maatschappelijk Verantwoord

Tijdens de afgelopen periode heeft MVONederland een tiental denktankbijeenkomsten gehouden over thema’s van de MVO-agenda (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Het waren thema’s als klimaatverandering, armoedebestrijding, biodiversiteit en kwaliteit van arbeid. Doel van de denktanks is het verkrijgen van meer inzicht in de vraag hoe bepaalde vraagstukken zich in de toekomst gaan ontwikkelen en op welke wijze bedrijven hiermee geconfronteerd kunnen worden. De eerste bijeenkomst ging over leefbaarheid: wat houdt dit in, gaat het alleen om ‘schoon, heel en veilig’ of moet het leefbaar houden van de omgeving breder worden aangepakt? De resultaten van de denktanks zullen worden gebruikt voor het Maatschappelijk Verslag 2004-2005. Op het forum van de website www.mvonederland.nl kunt u verder discussiëren over leefbaarheid. Zie ook: www.ecomarkt.nl en www.p-plus.nl.

Reageer op dit artikel