artikel

Duurzaamheidsrapport Wolters Kluwer

Geen categorie

Wolters Kluwer heeft onlangs haar eerste jaarlijkse duurzaamheidsrapport gepubliceerd. In het 2004 Sustainable Entrepreneurship Report legt het bedrij

Wolters Kluwer heeft onlangs haar eerste jaarlijkse duurzaamheidsrapport gepubliceerd. In het 2004 Sustainable Entrepreneurship Report legt het bedrijf uit welke rol zij speelt in de maatschappij en welke prestaties zijn geleverd op het gebied van sociale, ecologische en economische duurzaamheid. Het rapport maakt duidelijk dat Wolters Kluwer meerwaarde voor alle stakeholders wil creëren door het beter op elkaar afstemmen van acties en initiatieven.
Een van die initiatieven is de samenwerking met Nairobi Bits uit Kenia, een non-profitorganisatie die studenten leert hun multimedia-capaciteiten te ontwikkelen (www.nairobits.com). Wolters Kluwer zet hierbij zijn know-how en expertise op het gebied van onderwijs en online tools in. Op de Digital Design School in Nairobi wordt studenten geleerd hoe ze hun creatieve vermogens kunnen gebruiken om informatietechnologie in te zetten voor een effectief entrepreneurschap. Zie ook: www.wolters-kluwer.nl, www.mallenbaker.net en www.csreurope.org.

Reageer op dit artikel