artikel

Duurzame Dinsdag in Den Haag

Geen categorie

Op 6 september 2005 zal voor de zesde keer ‘Duurzame Dinsdag’ worden georganiseerd, een evenement waar regering en Tweede Kamer aandacht besteden aan

Op 6 september 2005 zal voor de zesde keer ‘Duurzame Dinsdag’ worden georganiseerd, een evenement waar regering en Tweede Kamer aandacht besteden aan duurzame ontwikkeling. Het thema van dit jaar is wat we van elkaar kunnen leren. Binnen dit thema is er aandacht voor ideeën en projecten waar interculturele en mondiale uitwisseling centraal staan. Duurzame Dinsdag is voor alle betrokkenen een uitgelezen moment om zichzelf en hun netwerken te presenteren. Dus wilt u meedoen aan deze dag stuur dan uw initiatief vóór 30 augustus 2005 aan www.duurzamedinsdag.nl. Uw idee komt dan in het Duurzame Koffertje dat minister Verdonk in ontvangst zal nemen. Of licht uw idee persoonlijk toe op de lunchbijeenkomst in het Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag op 6 september waar u in debat kunt gaan met aanwezige kamerleden. Zie ook: www.p-plus.nl en www.sustainablemeasures.com.

Reageer op dit artikel