artikel

Kroon op het Werk 2006

Geen categorie

Voor deze prijs, ingesteld door de Commissie het Werkend Perspectief, komen organisaties in aanmerking die op een onderscheidende manier omgaan met (p

Voor deze prijs, ingesteld door de Commissie het Werkend Perspectief, komen organisaties in aanmerking die op een onderscheidende manier omgaan met (preventie van) ziekteverzuim en reïntegratie. De organisatoren willen door het verzamelen van opvallende voorbeelden een bijdrage leveren aan een positieve beeldvorming van werknemers met een handicap en andere organisaties enthousiasmeren voor een andere aanpak. Organisaties kunnen zich tot 1 november a.s. opgeven via telefoonnummer 030-637 83 30, per e-mail kroon2006@ipsofacto.nl of via de site www.kroonophetwerk.nl. De inschrijving sluit half november 2005. De prijs wordt op 24 mei 2006 uitgereikt door de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De winnende organisatie ontvangt 12.000 euro en een bronzen beeld van Theo Mackaay. Zie ook: www.sme.osha.eu.int en www.arbobondgenoten.nl.

Reageer op dit artikel