artikel

Studie maatschappelijk verantwoord ondernemen

Geen categorie

De Delftse locatie van Hogeschool Inholland begint met ingang van dit studiejaar met de minoropleiding Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). D

De Delftse locatie van Hogeschool Inholland begint met ingang van dit studiejaar met de minoropleiding Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Deze opleiding is van de grond gekomen in samenwerking met de CSR (Corporate Social Responsibility) Academy -een adviesbureau met de missie het bedrijfsleven te laten leren over MVO- en met ondersteuning van de provincie Zuid-Holland.
Ook het ‘groene netwerk’ van de school heeft een belangrijke rol gespeeld. De opleiding is gekoppeld aan de glastuinbouwsector in Zuid-Holland en past in de ontwikkeling van competentiegericht leren. Doel is dat studenten in de agrarische opleidingen inhoudelijk kennis gaan opdoen van MVO. Daarnaast leren ze MVO toe te passen in de praktijk. Meer informatie bij de Hogeschool Inholland Delft, René Bastiaans, tel. 06-5237 5758. Zie ook: www.inholland.nl en www.business-ethics.com.

Reageer op dit artikel