artikel

Virtuele Marktplaats gemeentelijke kwaliteitszorg

Geen categorie

De Virtuele Marktplaats is vanaf eind 2005 de website waar aanbieders en vragers van diensten op het gebied van gemeentelijke kwaliteitszorg elkaar ku

De Virtuele Marktplaats is vanaf eind 2005 de website waar aanbieders en vragers van diensten op het gebied van gemeentelijke kwaliteitszorg elkaar kunnen vinden. Deze site zal in ieder geval de volgende functionaliteiten bevatten: een bedrijvenindex, productpresentaties, productrecensies, aanvullende informatie per kwaliteitsthema en diverse zoekmogelijkheden naar ondersteunende diensten. Deelnemende bedrijven moeten minstens één gemeentelijke referentie beschikbaar stellen.
De kosten voor deelname aan de Virtuele Marktplaats bedragen eenmalig 1500 euro en maximaal 500 euro per jaar voor onderhoud en beheer van de website. Op 24 augustus is er een startbijeenkomst waar deelnemende bedrijven een eerste indruk van de opzet van de site zullen krijgen. Contactpersonen: Valérie de Ridder van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), tel. 070-373 86 11, e-mail valerie.deridder@vng.nl en Benno Wiendels van SGBO, het onderzoeks- en adviesbureau van de VNG, tel. 070-373 88 18, e-mail benno.wiendels@sgbo.nl. Zie ook: www.vng.nl, www.platformkwaliteit.nl en www.bestuurskunde.nl.

Reageer op dit artikel