artikel

Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement 2006

Geen categorie

Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) wil in mei 2006 wederom de Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement uitreiken. Dit keer onder het m

Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) wil in mei 2006 wederom de Onderzoeksprijs Kwaliteitsmanagement uitreiken. Dit keer onder het motto ‘Talent verdient aandacht en stimulering’. Doel van deze prijs is het stimuleren van waardevolle impulsen voor het vakgebied kwaliteitsmanagement bij studenten, die verbonden zijn aan hogescholen, universiteiten en onderzoeksinstituten. Inzenders mogen ook werkzaam zijn binnen (non)-profitorganisaties of een stageopdracht uitvoeren binnen een bedrijf.
Kandidaten of bedrijven worden uitgenodigd om een afstudeerscriptie, werkstuk, proefschrift, onderzoeksrapport of publicatie uit het vakgebied kwaliteitsmanagement in te zenden. Kwaliteitsmanagement kan hierbij zo breed mogelijk worden gezien, waarbij innovatie en creativiteit even belangrijk zijn als wetenschappelijk gehalte. Kandidaten en sponsors worden verzocht zich voor 1 november 2005 aan te melden bij het NNK. Voor meer informatie: tel. 0162-570 627, e-mail: info@nnk.nl. Zie ook: www.nnk.nl.

Reageer op dit artikel