artikel

Peil meningen met de INK-medewerkerspiegel

Geen categorie

MarketResponse heeft samen met het INK de INK-medewerkerspiegel ontwikkeld. Dit instrument meet via een online-vragenlijst per aandachtsgebied van het

MarketResponse heeft samen met het INK de INK-medewerkerspiegel ontwikkeld. Dit instrument meet via een online-vragenlijst per aandachtsgebied van het INK-managementmodel de mening van medewerkers over de organisatie. De uitkomsten kunnen vervolgens vergeleken worden met de INK-diagnose van het managementteam.
Tijdens de door het INK georganiseerde Landelijke Kwaliteitsdag zal MarketResponse de resultaten van een steekproef presenteren. Deze resultaten zullen ook worden vergeleken met de scores van deelnemers aan de parallelsessies op de kwaliteitsdag. Degenen die overwegen zich voor deze parallelsessies aan te melden -de programmabrochure is medio september verschenen- kunnen nu reeds aan de medewerkerspiegel meedoen. U kunt zich aanmelden bij h.de.bock@marketresponse.nl, waar u nadere aanwijzingen krijgt voor het vervolg. Zie ook: www.ink.nl en www.marketresponse.nl.

Reageer op dit artikel