artikel

Zes genomineerden Transparant Prijs 2005

Geen categorie

De Transparant Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een charitatieve instelling die het meest inzichtelijke en onderscheidende publieksverslag present

De Transparant Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een charitatieve instelling die het meest inzichtelijke en onderscheidende publieksverslag presenteert. Doel van de prijs -ingesteld door PriceWaterhouseCoopers en Donateursvereniging Nederland- is door middel van ‘best-practicing-sharing’ de kwaliteit van de verslaggeving door charitatieve instellingen te stimuleren. De beoordelingscommissie heeft de namen bekend gemaakt van de zes genomineerde kandidaten. Deze zijn: International Child Support, Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (ook in 2004 genomineerd), War Child, KWF Kankerbestrijding (winnaar van vorig jaar), Vereniging Amnesty International Nederland en Stichting Woord en Daad. Op 11 oktober zal de winnaar bekend worden gemaakt in Den Haag. Zie ook: www.transparantprijs.nl en www.keurmerk.nl.

Reageer op dit artikel