artikel

Business Intelligence Award

Geen categorie

Sinds 1 oktober 2005 kunnen organisaties zich weer inschrijven voor de Business Intelligence Award, een prijs voor de ‘meest intelligente organisatie

Sinds 1 oktober 2005 kunnen organisaties zich weer inschrijven voor de Business Intelligence Award, een prijs voor de ‘meest intelligente organisatie van het jaar 2005’. Bij Business Intelligence (BI) gaat het vooral om drie dingen: overal en altijd zicht hebben op klantindicatoren, proces- en resultaatgericht werken en betere samenwerking in de keten. De jury en onderzoeksbureau IDC hebben er hard aan gewerkt de vragenlijst in een nieuw jasje te steken, waardoor de samenhang tussen BI-investeringen, organisatie en resultaten nog beter vastgesteld kan worden.
Peter Vermeulen van IDC: “Een grotere samenhang tussen BI-projecten verhoogt het rendement van de daarin gedane investeringen, waardoor marktveranderingen sneller worden gesignaleerd.” U kunt het antwoord op de vraag hoeveel Business Intelligence in uw organisatie zit, vinden door inschrijving op www.biaward.nl en de vragenlijst in te vullen. Zie ook:
www.business-intelligence.pagina.nl en www.businessintelligence.ittoolbox.com .

Reageer op dit artikel