artikel

UWV ontvangt TNO Certification Award

Geen categorie

UWV heeft van TNO Certification en KEMA het ISO 9001-certificaat ontvangen. UWV ontving daarnaast de TNO Certification Award omdat het certificeringst

UWV heeft van TNO Certification en KEMA het ISO 9001-certificaat ontvangen. UWV ontving daarnaast de TNO Certification Award omdat het certificeringstraject is ingezet in een tijd waarin de organisatie ondanks de vele veranderingen moest blijven functioneren. De heer Cieremans van TNO Certification noemde bij de prijsuitreiking het feit dat al bij de fusie van UWV in januari 2002 was besloten om voor de nieuwe organisatie een volledig certificatiewaardig niveau als doelstelling voor 2005 vast te leggen. Ook wees hij erop op dat het certificaat geen garantie is dat er nooit wat mis kan gaan. ‘U blijft zelf beleid maken en uitvoeren, waarbij het certificaat u ondersteunt in uw verantwoording, maar nooit een vrijbrief om de dingen niet goed te doen en ze maar zo te laten.’ Zie ook: www.euronorm.net, www.12manage.com en www.efqm.org.

Reageer op dit artikel