artikel

EFQM-winnaars bekend

Geen categorie

In het Engelse Cardiff zijn twee EFQM-award winnaars bekend gemaakt. TNT Express Information and Communication Services, een Engels onderdeel van TPG

In het Engelse Cardiff zijn twee EFQM-award winnaars bekend gemaakt. TNT Express Information and Communication Services, een Engels onderdeel van TPG Post, won de award in de categorie bedrijfsonderdelen. FirstPlus Financial Group, een bedrijf dat in Wales gevestigd is, won in de categorie midden- en kleinbedrijven. Ook dit jaar was er geen winnaar in de categorie grote bedrijven. TNT Express Information and Communication Services kreeg ook een prijs voor leiderschap en ‘constancy of purpose’. Leverancier van financiële diensten, FirstPlus, kreeg een prijs voor resultaatgerichtheid.
Prize-winnaars (een iets minder grote prestatie) waren onder andere: BMW Chassis Systems Production en twee divisies van Knorr Bremse Systems (categorie grote bedrijven en business units). Alle drie zijn dit Duitse bedrijven uit de automotive-industrie. Verder kregen in de categorie publieke sector onder andere drie Baskische bedrijven een prijs: Euskalit, Fundacion Novia Salcedo en Hospital de Zummarraga. Het Nederlandse NRG Direct Ltd. kwam in de finale. Zie ook de website van EFQM.

Reageer op dit artikel