artikel

Minister Peijs wil OV-ambassadeur

Geen categorie

Taak van de nationale Openbaar Vervoer-ambassadeur is alle betrokkenen te helpen het beste resultaat te bereiken voor de reiziger. Dat wil zeggen. een

Taak van de nationale Openbaar Vervoer-ambassadeur is alle betrokkenen te helpen het beste resultaat te bereiken voor de reiziger. Dat wil zeggen. een zo snel en comfortabel mogelijk vervoer van deur tot deur voor een redelijke prijs. Minister Peijs wil deze functionaris komend voorjaar benoemen tijdens het eerste Nationaal OV-congres. De bewindsvrouw vindt dat mensen weer vertrouwen moeten krijgen in het openbaar vervoer. Zij is daarover niet ontevreden, want de komende jaren wordt flink geïnvesteerd. Maar het kan beter, het moet beter. Om een paar prioriteiten te noemen: van elke tien treinen moeten er negen op tijd rijden, op het platteland moeten alle voorzieningen met het OV bereikbaar zijn en het realiseren van hoge frequenties in de Randstad op de drukste trajecten naar de vier grote steden.

Reageer op dit artikel