artikel

Van As gecertificeerd als drukker van milieuvriendelijk FSC-papier

Geen categorie

Van As Drukwerk Design & Database Publishing (Oud Beijerland) is sinds kort gecertificeerd drukker van FSC-papier. Papier met het keurmerk van FSC (Fo

Van As Drukwerk Design & Database Publishing (Oud Beijerland) is sinds kort gecertificeerd drukker van FSC-papier. Papier met het keurmerk van FSC (Forest Stewardship Council) is afkomstig van bossen die volgens de principes van goed bosbeheer worden onderhouden. FSC is een onafhankelijke organisatie die werkt volgens tien principes met respect voor ecologische, sociale en economische belangen. Wereldwijd is al 22 miljoen hectare bos gecertificeerd. In Nederland is inmiddels een aantal papierproducenten, papiergroothandels en drukkerijen gecertificeerd. Van As is één van die vijftien drukkerijen. Het bedrijf ziet perspectieven voor het gebruik van FSC-papier bij milieujaarverslagen van overheidsinstanties en bedrijven. Zie ook: www.safeclimate.net.

Reageer op dit artikel