artikel

Biblio-byte krijgt Keurmerk Bibliotheekautomatisering

Geen categorie

Elke twee jaar kent de Vereniging van Bibliotheken (VOB) een keurmerk toe aan pakketten voor bibliotheekautomatisering. De VOB heeft de eisen dit keer

Elke twee jaar kent de Vereniging van Bibliotheken (VOB) een keurmerk toe aan pakketten voor bibliotheekautomatisering. De VOB heeft de eisen dit keer aanzienlijk aangescherpt. Het Keurmerk 2005 is naar Biblio-byte, het pakket van Truston, gegaan. Sinds juli 2004, toen Truston eigenaar werd van de applicatie, zijn nieuwe mogelijkheden toegevoegd: onder andere koppelingen met betaalautomaten en selfserviceapparatuur, depositogebruik, limietabonnementen en functionaliteit ten behoeve van Zoek&Boek. Biblio-byte is in gebruik bij een groot aantal bibliotheken in Gelderland en is gebaseerd op de Oracle-database, stabiliteit en continuïteit zijn gegarandeerd. Zie ook: www.debibliotheken.nl.

Reageer op dit artikel