artikel

CD-rom voor MKB over duurzaam ondernemen

Geen categorie

Op de cd-rom ‘Duurzaam ondernemen loont’ die door Stimular en MKB-Nederland is ontwikkeld, staan inspirerende voorbeelden en praktische instrumenten.

Op de cd-rom ‘Duurzaam ondernemen loont’ die door Stimular en MKB-Nederland is ontwikkeld, staan inspirerende voorbeelden en praktische instrumenten. De voorbeelden in de vorm van korte films en teksten komen uit diverse branches. Ondernemers beschrijven praktische maatregelen en gaan in op de kosten en de baten van duurzaam ondernemen. De beschreven instrumenten zijn een duurzaamheidstest, een stappenplan voor vervoermanagement, een ziekteverzuimscan en een checklist met tips voor kostenbesparing en milieuwinst. De cd-rom kost 6 euro (exclusief BTW en verzendkosten) en is te bestellen bij stichting Stimular, tel. 010- 238 28 28 of via www.stimular.nl. Zie ook: www.csr-academy.com en www.sustainablemeasures.com.

Reageer op dit artikel