artikel

Kadaster wint Europese onderscheiding eGovernment

Geen categorie

De ‘e-Europe Awards for eGovernment 2005’ in de categorie Service Use is gewonnen door het Kadaster. Deze Awards zijn onderscheidingen voor uitmuntend

De ‘e-Europe Awards for eGovernment 2005’ in de categorie Service Use is gewonnen door het Kadaster. Deze Awards zijn onderscheidingen voor uitmuntende IT-initiatieven die van groot nut zijn voor alle overheidsorganisaties in de Europese Unie die hun digitale dienstverlening willen verbeteren. Volgens de jury verhoogt het Kadaster met zijn portal Kadaster-on-line in hoge mate de toegankelijkheid en beschikbaarheid van zijn informatie. Al eerder kreeg het Kadaster van de Europese Commissie het predikaat ‘Good Practice 2005’. Op 1 september 2005 introduceerde het Kadaster als eerste ter wereld de mogelijkheid om digitaal akten aan te leveren en in te schrijven in openbare registers. Een doorbraak in het digitale rechtsverkeer. Zie ook: www.kadaster.nl en www.elo.nl.

Reageer op dit artikel