artikel

OHRA behaalt ITO-certificering

Geen categorie

Verzekeringsmaatschappij OHRA te Arnhem heeft de ITO-certificering behaald, hét kwaliteitseindexamen voor callcenters. Om voor een ITO-certificaat in

Verzekeringsmaatschappij OHRA te Arnhem heeft de ITO-certificering behaald, hét kwaliteitseindexamen voor callcenters. Om voor een ITO-certificaat in aanmerking te komen, volstaat niet alleen een goede bereikbaarheid. Er wordt ook gekeken naar aspecten als betrouwbaarheid, resultaat, respect en klantvriendelijkheid. OHRA besloot aan het ITO-traject deel te nemen omdat de organisatie zich in 2004 onvoldoende herkende in de te magere eindoordelen van callcenter-onderzoeken van de Consumentenbond. Volgens OHRA onbrak het hierin aan voldoende objectiviteit. De ITO-normering is gebaseerd op een wetenschappelijk ontwikkelde norm met als uitgangspunt de wensen en behoeften van consumenten. Zie ook:www.bereikbaarheidscongres.nl.

Reageer op dit artikel