artikel

RSZK behaalt kwaliteitskeurmerken voor alle zorglocaties

Geen categorie

De Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen (RSZK) heeft voor al haar negen zorglocaties het bronzen én het zilveren kwaliteitskeurmerk behaald. RSKZ

De Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen (RSZK) heeft voor al haar negen zorglocaties het bronzen én het zilveren kwaliteitskeurmerk behaald. RSKZ heeft zich intensief laten toetsen door stichting Perspekt. Bij toekenning van het zilveren keurmerk wordt gekeken naar de organisatie van de zorg en de wijze waarop het in praktijk wordt gebracht. Getoetst wordt onder meer de zorgvisie; bij RSZK luidt deze dat zorg, wonen en welzijn integraal met elkaar zijn verbonden. Het bronzen keurmerk -een recent initiatief van de zorgverzekeraars- laat de uitkomsten van het cliëntwaarderingsonderzoek zwaar meewegen. In totaal zijn er momenteel circa zeventig verplegings- en verzorgingshuizen door Perspekt gecertificeerd. RSZK is het eerste zorgconcern dat dit resultaat in één keer behaalde voor alle lokaties. Zie ook: www.kempencuisine.nl .

Reageer op dit artikel