artikel

Woningcorporaties onder de loep

Geen categorie

Voor het dagelijks leven van iedere burger zijn woningcorporaties heel belangrijk. Bureau Klantkwadraat gaat bij elf grote woningcorporaties onderzoek

Voor het dagelijks leven van iedere burger zijn woningcorporaties heel belangrijk. Bureau Klantkwadraat gaat bij elf grote woningcorporaties onderzoeken hoe ze omgaan met hun sterk veranderende maatschappelijke rol. Dit onderzoek -ga naar www.klant2.nl- gebeurt op basis van CBOB, oftewel Client Based Organisational Behavior. Het is een door de universiteiten van Rotterdam, Nijmegen en Maastricht ontwikkelde methode die waarden, houdingen en gedrag zichtbaar maakt. De onderzoeksbevindingen zijn in het voorjaar van 2006 beschikbaar. Banken, vermogensbeheerders, zorgverzekeraars en het ministerie van Defensie willen ook gebruik maken van CBOB. Zie ook: www.aedes.nl en vrom.nl

Reageer op dit artikel