artikel

Ad Scheepbouwer (KPN) begint onderzoek zorgsector

Geen categorie

In het kader van het programma Sneller Beter worden experts van buiten de zorgsector gevraagd mee te denken over mogelijkheden tot verbeteringen in de

In het kader van het programma Sneller Beter worden experts van buiten de zorgsector gevraagd mee te denken over mogelijkheden tot verbeteringen in de zorg. Bestuursvoorzitter Ad Scheepbouwer van KPN is door minister Hoogervorst uitgenodigd een onderzoek te beginnen naar de manier waarop door de inzet van ICT de zorgsector sneller kan innoveren. Scheepbouwer verwacht enkele maanden aan het onderzoek te besteden.
Onderdelen daarvan zijn werkbezoeken aan ziekenhuizen en brainstormingsessies met een brede groep professionals uit de curatieve zorg. Naar verwachting zullen de resultaten de realisatie van het elektronisch medicatiedossier (EMD) en het elektronisch patiëntendossier (EPD) een forse stimulans geven. Zie: www.snellerbeter.nl.

Reageer op dit artikel