artikel

IJzersterk keurmerk

Geen categorie

Vertaz -de brancheorganisatie voor de technische handel- is van plan een keurmerk voor ijzerhandelaren in het leven te roepen. Vertaz is hierover in g

Vertaz -de brancheorganisatie voor de technische handel- is van plan een keurmerk voor ijzerhandelaren in het leven te roepen. Vertaz is hierover in gesprek met Kema. De nadruk zal waarschijnlijk komen te liggen op goed opgeleid personeel en kwaliteitssystemen met betrekking tot bijvoorbeeld inkoop en milieu. Eind 2006 zouden de eerste bedrijven hun keurmerk in ontvangst moeten kunnen nemen.
Bruno Giebels, lid van de keurmerk-werkgroep van Vertaz: “Het belangrijkste is dat medewerkers kennis hebben van de producten – het gaat vaak om complexe producten waar een verhaal aan vastzit. Bepaalde opleidingen zouden verplicht gesteld kunnen worden.” Zie ook: www.vertaz.nl en www.keurmerk.nl.

Reageer op dit artikel