artikel

Jaarboek Beveiliging 2006

Geen categorie

Het nieuwe Jaarboek Beveiliging Totaal 2006, door sommigen ook wel ‘de bijbel’ binnen de beveiligingswereld genoemd, is verschenen. Het eerste deel va

Het nieuwe Jaarboek Beveiliging Totaal 2006, door sommigen ook wel ‘de bijbel’ binnen de beveiligingswereld genoemd, is verschenen. Het eerste deel van de lijvige uitgave (meer dan 600 pagina’s) bestaat uit zo’n 25 artikelen over actuele zaken rondom beveiliging, brandbeveiliging en fraudebestrijding.
Het tweede deel is het onderdeel Regelingen. Het bevat teksten en korte beschrijvingen van relevante wet- en regelgeving zoals onder meer de WPBR, de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Wet heimelijk cameratoezicht. In het derde deel staat een overzicht met meer dan 3000 adressen. Meer informatie: tel. 0570-67 33 58. Zie ook: www.securitymanagement.nl/shop en www.fmn-vereniging.nl.

Reageer op dit artikel