artikel

Kwaliteitskeurmerken voor RSZK

Geen categorie

De Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen heeft voor al haar negen zorglocaties het bronzen én het zilveren kwaliteitskeurmerk gehaald. De toetsing

De Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen heeft voor al haar negen zorglocaties het bronzen én het zilveren kwaliteitskeurmerk gehaald. De toetsing gebeurde door stichting Perspekt. Bij toekenning van het zilveren keurmerk wordt gekeken naar de (praktische uitvoering van de) organisatie van de zorg. Ook wordt de zorgvisie getoetst. Het bronzen keurmerk -een recent initiatief van de zorgverzekeraars- laat de uitkomsten van het cliëntwaarderingsonderzoek zwaar meewegen. RSZK is het eerste zorgconcern dat in één keer de certificering behaalde voor alle lokaties. Zie ook: www.perspektkeurmerk.nl.

Reageer op dit artikel