artikel

Nieuw onderzoek Nyenrode Business Universiteit

Geen categorie

De Nyenrode Business Universiteit heeft een Research Advisory Board geïnstalleerd ter ondersteuning van de Nyenrode Research Group (NRG). De NRG gaat

De Nyenrode Business Universiteit heeft een Research Advisory Board geïnstalleerd ter ondersteuning van de Nyenrode Research Group (NRG). De NRG gaat de komende jaren veel investeren in toegepast en academisch bedrijfskundig onderzoek op het gebied van innovatie, business excellence, maatschappelijk verantwoord ondernemen, leiderschap, corporate governance en accountability. De Research Advisory Board krijgt tot taak het toezien op maatschappelijke en academische relevantie van dit onderzoeksprogramma.

Tot de Board behoren onder meer prof. dr. van den Brink (hoogleraar Universiteit van Amsterdam), prof. ir. W. Dik (hoogleraar TU Delft), drs. L.M. Hermans (voorzitter MKB-Nederland), mw. drs. A.D. Nijs (Tweede Kamer lid voor de VVD) en dr. L.M van der Mandele (president van RAND Europe). Zie: www.managementstudies.nl.

Reageer op dit artikel