artikel

Nieuwe leergang integriteit op werkvloer

Geen categorie

Het Amsterdams Instituut voor Arbeidsstudies en het nationaal vakbondsmuseum de Burcht organiseren een nieuwe leergang over integriteit op de werkvloe

Het Amsterdams Instituut voor Arbeidsstudies en het nationaal vakbondsmuseum de Burcht organiseren een nieuwe leergang over integriteit op de werkvloer. De leergang bestaat uit vijf bijeenkomsten op donderdagmiddag en donderdagavond, waarbij steeds twee inleiders eenzelfde thema vanuit een verschillend perspectief belichten. De bijeenkomsten duren van 16.30 uur tot 20.30 uur en worden gehouden in de Burcht.
Het programma voor februari tot maart ziet er als volgt uit. 2 Februari: relaties op het werk. 9 Februari: discriminatie op de werkvloer. 16 Februari: geloof en geweten op de werkvloer. 2 Maart: dubieuze en illegale praktijken op de werkvloer. 9 Maart: de ethische onderneming. Het aanmeldingsformulier kunt u downloaden van www.deburcht-vakbondsmuseum.nl. Zie ook: www.cdadc.org/itwp/ en www.workplacespirituality.info.

Reageer op dit artikel