artikel

Voorzitter OSB stelt 2006 in teken van kwaliteit

Geen categorie

Drs. H.J.G.M. van Weerdenburg -voorzitter van de OSB, de Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten- heeft 11 januari j.l. zijn nieuwjaarsr

Drs. H.J.G.M. van Weerdenburg -voorzitter van de OSB, de Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten- heeft 11 januari j.l. zijn nieuwjaarsrede gehouden. Hij zei dat in 2006 het begrip kwaliteit centraal zal staan. Hij doelde op onder meer de kwaliteit van de OSB als brancheorganisatie en de kwaliteit van de bedrijfsvoering van de aangesloten leden. Er komen bedrijfscontroles op naleving van de CAO en de Gedragscode. Zijn nieuwjaarsrede was ook het officiële begin van het jubileumjaar, waarin de OSB met evenementen onder het motto ’25 jaar ondernemend voor de schoonmaakbranche’ de aandacht wil vestigen op de plannen voor de toekomst. Zo wil het OSB bijvoorbeeld in het kader van de integratie allochtone ondernemers motiveren om lid te worden. Met steun van het VNO-NCW wordt onder deze ondernemers een pilot uitgevoerd. Zie ook: www.schoonmaakcentrum.nl en www.osb.nl.

Reageer op dit artikel