artikel

DNV verkrijgt ISO 22000-accreditatie

Geen categorie

DNV Certification ontvangt als eerste certificeerder in Nederland de ISO 22000-acreditatie van de Raad voor Accreditatie (RvA). Met deze erkenning spr

DNV Certification ontvangt als eerste certificeerder in Nederland de ISO 22000-acreditatie van de Raad voor Accreditatie (RvA). Met deze erkenning spreekt de RvA zijn vertrouwen uit in de certificatiewerkzaamheden van DNV. DNV wil met deze accreditatie voldoen aan de vraag van klanten voor geaccrediteerde ISO 22000-certificaten.
ISO 22000 is in september 2005 gepubliceerd als de nieuwe standaard voor voedselveiligheid. Daarmee hebben organisaties de mogelijkheid om alle voorgaande standaarden voor voedselveiligheid -zoals HACCP, BRC en GMP- onder één paraplu onder te brengen. De norm is zowel in het Engels als in het Nederlands verkrijgbaar bij NEN Klantenservice, tel.: 015-2 690 391 of e-mail: bestel@nen.nl. Zie ook:
www.saferpak.com/iso22000.htm en www.dnv.nl.

Reageer op dit artikel