artikel

Huisartsenposten in Limburg ISO-gecertificeerd

Geen categorie

De huisartsenposten in Maastricht, Heerlen, Sittard, Venlo en Venray hebben het ISO 9001-certificaat gehaald. Met het behalen van het certificaat zijn

De huisartsenposten in Maastricht, Heerlen, Sittard, Venlo en Venray hebben het ISO 9001-certificaat gehaald. Met het behalen van het certificaat zijn alle huisartsenposten in Limburg nu ISO-gecertificeerd. De huisartsenposten in Weert en Roermond hebben het ISO-certificaat al een jaar eerder ontvangen. De uitreiking vond plaats in Roermond. De beoordeling werd uitgevoerd door Lloyd’s Register Quality Assurance. Jaarlijks zal worden getoetst of de huisartsenposten nog steeds aan de ISO-eisen voldoen en of zij aandacht geven aan continue verbetering van de dienstverlening. Zie ook: ewww.lhv.nl .

Reageer op dit artikel