artikel

Informatiebijeenkomst Master Kwaliteitsmanagement

Geen categorie

Schouten & Nelissen verzorgt voor organisatiemedewerkers die op het hoogste niveau betrokken zijn bij het kwaliteitsbeleid een Master Kwaliteitsmanage

Schouten & Nelissen verzorgt voor organisatiemedewerkers die op het hoogste niveau betrokken zijn bij het kwaliteitsbeleid een Master Kwaliteitsmanagement. Deze opleiding duurt twee jaar en leidt op tot een professional op academische niveau met een opbouwend-kritische houding ten aanzien van het vakgebied.
Op 30 maart a.s. van 13.00 uur tot 16.30 uur is er een gratis informatiedag. De bijeenkomst vindt plaats bij Schouten & Nelissen te Zaltbommel. U kunt zich aanmelden via e-mail: info@sn-university.nl. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0418-688 666. Zie ook: www.sn.nl.

Reageer op dit artikel