artikel

Keurmerken voor klinieken

Geen categorie

Zes particuliere klinieken hebben vorige week in Den Haag een kwaliteitskeurmerk gekregen uit handen van minister van Volksgezondheid Hans Hoogervorst

Zes particuliere klinieken hebben vorige week in Den Haag een kwaliteitskeurmerk gekregen uit handen van minister van Volksgezondheid Hans Hoogervorst. De keurmerken moeten patiënten de garantie geven dat het medisch handelen van hoge kwaliteit is, meldt de Nederlandse Raad van Particuliere Klinieken. Het initiatief voor het keurmerk komt van de klinieken zelf.
Om in aanmerking te komen voor het keurmerk worden niet alleen de kwaliteit en de professionaliteit van het medisch personeel getoetst. Ook de veiligheid van onder meer apparatuur en infectiepreventie en de klanttevredenheid zouden een rol spelen bij het toekennen van het keurmerk. Zie ook: www.regering.nl.

Reageer op dit artikel