artikel

Massale kwaliteitscertificering VPGI voor MultiCopy

Geen categorie

Het VPGI, het onafhankelijke kwaliteitscentrum voor de communicatie-industrie, heeft tijdens de tiende MultiCopy Conventie te Vianen maar liefst zeven

Het VPGI, het onafhankelijke kwaliteitscentrum voor de communicatie-industrie, heeft tijdens de tiende MultiCopy Conventie te Vianen maar liefst zeven ISO 9001:2000 certificaten uitgereikt aan MultiCopy-bedrijven. Het is voor het eerst dat deze certificaten zo massaal zijn toegekend in de grafische branche. Directeur Gerard Slot van Multicopy: ‘Het is de bekroning op onze strategie om als organisatie van merkbedrijven in de grafische industrie de hoogste kwaliteitsnormen neer te zetten. Onze opdrachtgevers hebben daar recht op.’ Hij deelde ook mee dat MultiCopy in 2005 een omzetgroei realiseerde van 8,1 procent; de hele branche groeide slechts met 0,3 procent. Zie ook: www.vpgi.nl en www.intergraf.org.

Reageer op dit artikel