artikel

NEN-norm voor applicatiemanagement

Geen categorie

Er komt een nieuwe NEN-norm voor applicatiemanagement. Deze norm zal zich richten op uniformering van de gehanteerde technologie en afstemming op appl

Er komt een nieuwe NEN-norm voor applicatiemanagement. Deze norm zal zich richten op uniformering van de gehanteerde technologie en afstemming op applicatiemanagement-processen. Voor de normontwikkeling heeft NEN inmiddels samenwerking gezocht met ASL Foundation. Het doel van deze stichting is het bevorderen van vakmanschap op het gebied van applicatiemanagement en functioneelbeheer/informatiemanagement. T.b.v. de normontwikkeling nodigt NEN belanghebbenden uit om lid te worden van de normcommissie. Nadere informatie bij drs. Gertjan van den Akker, normalisatie-adviseur bij NEN, tel. 015-2 690 426, e-mail: gertjan.vandenakker@nen.nl. Zie ook: www.nen.nl en
www.aslfoundation.org

Reageer op dit artikel