artikel

Overheid weinig behulpzaam voor ondernemers

Geen categorie

83 procent van de ondernemers is ontevreden over de medewerking van de overheid. Aldus de ondernemerssite www.StartBedrijf.nl. Van het kastje naar de

83 procent van de ondernemers is ontevreden over de medewerking van de overheid. Aldus de ondernemerssite www.StartBedrijf.nl. Van het kastje naar de muur gestuurd worden, de traagheid van ambtelijke molens, etc.: het zit ondernemers allemaal erg dwars. Op de site staan talloze artikelen over belastingen, vergunningen, wetten, regeltjes, vestigingsklimaat per gemeente en andere relevante zaken. De medewerking van de overheid aan de site is zonder meer traag te noemen. Ondanks diverse verzoeken aan de overheid om enige ondersteuning schiet het wat dat aangaat niet erg op. Op de site loopt het inmiddels storm, alleen al in januari waren er 25.000 bezoekers. Zie ook: www.strijdigeregels.nl en www.entrepreneur.com

Reageer op dit artikel