artikel

Publieksdienst Almere ISO-gecertificeerd

Geen categorie

Als één van de eerste gemeenten heeft Almere de dienstverlening van haar Publieksdienst laten toetsen. 10 januari 2006 heeft Lloyds deze dienst ISO-ge

Als één van de eerste gemeenten heeft Almere de dienstverlening van haar Publieksdienst laten toetsen. 10 januari 2006 heeft Lloyds deze dienst ISO-gecertificeerd. De werkprocessen zijn beoordeeld en de knelpunten geanalyseerd. Door verschillende verbeteringen zijn bestaande knelpunten weggenomen. De heer Heijke, directeur van de Publieksdienst, kijkt niet uitsluitend terug op de gemaakte fouten: ‘De medewerkers zijn gericht op de toekomst. We kijken juist vooruit naar de kansen en de bedreigingen om de ontwikkelingen steeds voor te blijven. Dat is het succces achter de formule’.

Reageer op dit artikel