artikel

Rabobank Herman Wijffels Prijs Innovatieprijs 2006

Geen categorie

Heeft u als ondernemer een concreet, innovatief en kansrijk plan voor een innovatief product, procedé of dienst? Heeft u het lef en het talent oploss

Heeft u als ondernemer een concreet, innovatief en kansrijk plan voor een innovatief product, procedé of dienst? Heeft u het lef en het talent oplossingen te bedenken waar de maatschappij wat aan heeft en waar u ook aan kunt verdienen? Meldt u zich dan aan voor de Rabobank Herman Wijffels Innovatieprijs 2006 en maak kans op 50.000 euro.
Inschrijven kan tot 1 april 2006. De prijs is door de Rabobank ingesteld in 2002 om innovatief en duurzaam ondernemen te bevorderen. Bij de beoordeling zal de jury vooral kijken naar denkkracht en verbeeldingskracht. Voor ondernemers tot 30 jaar is er een speciale aanmoedigingsprijs beschikbaar. Inschrijven kan via www.rabobank.nl/bedrijven. Zie ook: www.samen.nl en www.p-plus.nl.

Reageer op dit artikel