artikel

Rotterdam wil ook taxikeurmerk

Geen categorie

De Rotterdamse verkeerswethouder Hulman is enthousiast over de Amsterdamse initiatieven om strikte kwaliteitseisen aan taxi’s te stellen. Hij wil ook

De Rotterdamse verkeerswethouder Hulman is enthousiast over de Amsterdamse initiatieven om strikte kwaliteitseisen aan taxi’s te stellen. Hij wil ook voor zijn gemeente een keurmerk invoeren voor taxi’s.
Het idee van een keurmerk sluit aan bij het landelijke taxikeurmerk waarmee taxichauffeurs zich nu al kunnen onderscheiden. Taxi’s die dit landelijke keurmerk bezitten, krijgen binnenkort zelfs een speciale standplaats. Hulman wil zo snel mogelijk gaan praten met de wethouders van de vier grote steden en minister Peijs over de eisen van de kwaliteitstaxi. Zie ook: www.keurmerk.nl.

Reageer op dit artikel