artikel

Stress op het werk vaak veroorzaakt door chaotische werkplek

Geen categorie

Volgens TNO Arbeid krijgen jaarlijk honderduizenden werknemers in Nederland gezondheidsklachten door stress op het werk. De kosten die hiermee samenga

Volgens TNO Arbeid krijgen jaarlijk honderduizenden werknemers in Nederland gezondheidsklachten door stress op het werk. De kosten die hiermee samengaan lopen in de miljarden. Trainingsbureau Organize Yourself weet wat de eerste stap is naar een oplossing: werknemers leren hoe hun werkplek beter te organiseren. Volgens professional organizer Arjan Dokman is het negatieve effect van een ongeorganiseerde werkplek enorm. Doorspitten van stapels papier en overvolle e-mailboxen, uren zoeken naar kwijtgeraakte documenten: het is vaak een negatieve spiraal van chaotisering. Organize Yourself helpt met een plan van aanpak, meer informatie: tel.: 036-546 9553 of kijk op www.organiserenkunjeleren.nl.

Reageer op dit artikel