artikel

Telecomklant wil goede service en persoonlijke benadering

Geen categorie

T-Mobile deed onder 566 consumenten een onderzoek naar klantwensen. Daaruit kwam naar voren dat naast het productaanbod en de aanbiedingen goede servi

T-Mobile deed onder 566 consumenten een onderzoek naar klantwensen. Daaruit kwam naar voren dat naast het productaanbod en de aanbiedingen goede service met een persoonlijke benadering dé onderscheidende factor is voor de telecomklant. Consumenten zijn dus op zoek naar net dat beetje extra.
De helft van de respondenten zegt direct over te stappen naar een andere aanbieder als de service onder de maat is. 39 procent vindt service even belangrijk of zelfs belangrijker dan de prijs. Ook kwam naar voren dat consumenten voor de service niets extra willen betalen. Zie ook: www.opta.nl en www.crmgenootschap.nl.

Reageer op dit artikel