artikel

Univé Paludanus Prijs 2006

Geen categorie

Heeft u een interessant project dat een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit in de gezondheidszorg? Dan kunt u tot 20 februari meedingen naar de Univ

Heeft u een interessant project dat een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit in de gezondheidszorg? Dan kunt u tot 20 februari meedingen naar de Univé Paludanus Prijs 2006, die op 19 mei zal worden uitgereikt. De drie genomineerden winnen een film van hun project en een onderscheiding. De uiteindelijke winnaar ontvangt daarnaast nog een bedrag van 10.000 euro.
Het project moet eenvoudig door anderen kunnen worden overgenomen en bij aanmelding minimaal een jaar lopen. Het moet beschikken over aantoonbare resultaten. De patiënt of consument moet de kwaliteitsverbetering zelf ervaren. Begin maart worden de drie nominaties bekend gemaakt. Meer informatie bij Paula de Goede, tel.: 072-527 84 28, e-mail: goedep@unive.nl. Zie ook: www.cbo.nl.

Reageer op dit artikel