artikel

VPB-keurmerk voor beveiligingsbranche

Geen categorie

De Vereniging van Particuliere Beveiligingsbedrijven (VPB) is met ingang van januari 2006 begonnen met de invoering van een keurmerk. De VPB wil hierm

De Vereniging van Particuliere Beveiligingsbedrijven (VPB) is met ingang van januari 2006 begonnen met de invoering van een keurmerk. De VPB wil hiermee bereiken dat de dienstverlening aan opdrachtgevers beantwoordt aan hoge en uniforme eisen met betrekking tot kwaliteit, professionaliteit en integriteit. Het keurmerk stelt daarom hoge eisen aan integriteit, kwaliteitsverbetering en communicatie met de opdrachtgever.
Keurmerkhouders zullen jaarlijks worden getoetst door een onafhankelijke certificerende instelling. Ruim 90 procent van de circa 28.000 beveiligingsmedewerkers in ons land is in dienst van een bij de VPB aangesloten beveiligingsbedrijf. Zie ook: www.vpb.nl.

Reageer op dit artikel