artikel

Willem Lageweg directeur MVO Nederland

Geen categorie

Willem Lageweg is bereid gevonden om per 1 april 2006 aan te treden als directeur van MVO Nederland. Daarmee wordt voorzien in de vacature die is onts

Willem Lageweg is bereid gevonden om per 1 april 2006 aan te treden als directeur van MVO Nederland. Daarmee wordt voorzien in de vacature die is ontstaan door het onverwachte vertrek van Johan Wempe. Willem Lageweg – vanaf de oprichting bestuurslid van de organisatie- is thans projectleider Grote Steden en Diversiteit en onderdirecteur bij Rabobank Nederland. Hij heeft in MVO-kringen ruime ervaring opgedaan. Zo was hij vijf jaar voorzitter van het Social Venture Network en tot voor kort bestuurslid van Samenleving & Bedrijf waarvan hij mede-oprichter is. Zie ook: www.mvonederland.nl.

Reageer op dit artikel