artikel

500e MKB-Milieubarometer in gebruik

Geen categorie

De 500e MKB-Milieubarometer is gekocht door Ovet BV, een overslag bedrijf voor kolen en ertsen in Vlissingen. Ter gelegenheid daarvan introduceert Sti

De 500e MKB-Milieubarometer is gekocht door Ovet BV, een overslag bedrijf voor kolen en ertsen in Vlissingen. Ter gelegenheid daarvan introduceert Stichting Stimular een nieuw embleem waarmee bedrijven kunnen aangeven dat ze een ‘milieubarometerbedrijf’ zijn. Het eerste werd uitgereikt aan Ovet BV. De MKB-Milieubarometer is een instrument die de milieuscore en de milieukosten van een bedrijf op eenvoudige wijze zichtbaar maakt. De provincie Zeeland stimuleert het gebruik. Met succes, want inmiddels telt deze provincie al meer dan 100 MKB-Milieubarometers. Bijna alle Zeeuwse overheidskantoren maken er al gebruik van. In 2006 worden daar minimaal 26 scholen aan toegevoegd. Zie ook: www.stimular.nl en www.milieubarometer.nl.

Reageer op dit artikel